Tuotteet hakusanalla riisin tukkumyyjät (27)

riisi - basmati - höyrytetty - valkoinen - pitkät jyvät

riisi - basmati - höyrytetty - valkoinen - pitkät jyvät

riisi 1kg - 5kg - 25kg - 50kg Basmati Sella 1121 Valkoinen Jasmiini Pitkäjyväinen Parboiled
Seesaminsiemenet

Seesaminsiemenet

Sesaminsiemenet ovat monipuolinen ainesosa, joka on saatavilla useissa väreissä, kuten valkoisena, ruskeana, mustana, punaisena ja keltaisena. Nämä siemenet kuoritaan mustan kuoren poistamiseksi ennen pakkaamista, ja tummemmat siemenet tarjoavat eniten makua. Sesaminsiemenillä on pähkinäinen, raikas maku, joka räjähtää suussa, ja niitä käytetään yleisesti leivän ja sämpylöiden päällä. Ne ripotellaan myös salaattien ja wok-vihannesten päälle aasialaisessa keittiössä. Jauhettu sesami on pääainesosa Tahinissa, joka on perus tahna Lähi-idässä, ja sitä käytetään siemenipatukoissa, kanaruokissa ja riisiruoissa.
Sesaminsiemen

Sesaminsiemen

Seesaminsiemenet ovat pieniä, öljyisiä siemeniä, jotka saadaan Sesamum indicum -kasvista. Niitä on viljelty tuhansia vuosia, ja ne ovat laajalti käytössä eri keittiöissä ympäri maailmaa. Nämä siemenet ovat pieniä ja litteitä, ja niissä on pähkinäinen maku sekä herkkä rapsahdus. Seesaminsiemenet ovat saatavilla eri väreissä, mukaan lukien valkoinen, musta ja ruskea. Niitä käytetään yleisesti leivän, sämpylöiden ja bagelien päällysteenä sekä makeisissa, kuten kekseissä ja kakuissa. Seesaminsiemenet ovat myös keskeinen ainesosa tahinissa, tahnassa, jota käytetään Lähi-idän keittiössä. Ruokakäytön lisäksi seesaminsiemenet tunnetaan ravintoarvostaan, sillä ne ovat rikkaita terveellisistä rasvoista, proteiinista, kuidusta, vitamiineista ja mineraaleista.
LDPE-pelletit

LDPE-pelletit

Alkuperämaa: Sveitsi Koko: 3 - 5 mm Väri: värikäs Tiheys g/cm3: 0.920 - 0.935 Väri: värikäs Alkuperämaa: Sveitsi Koko: 3 - 5 mm MFR: 0.4 - 1.0 P-Nr.: 1821
Luonnolliset Hionta-aineet

Luonnolliset Hionta-aineet

Hionta-aineemme ovat sekoitus pähkinäkuoria, manteleita ja mäntysiemeniä. Niiden käyttötarkoitukset ovat moninaiset: hiekkapuhallus, kiillotus, tribofinointi, ilmapuhallus sekä teolliset sovellukset: öljy- ja kaasuteollisuus, ilmailu, autoala, meriteollisuus, elektroniikka, sähkö, muovit, kumiteollisuus. Pakkaamme 25 kg:n säkkeihin tai tonnin big bageihin. Alla on tuotteidemme luettelo karkeuden ja keskimääräisen tiheyden mukaan: CAG: 1,7 - 2,4 mm - 650 - 800 gr/L 12/3E: 1,4 - 1,7 mm - 640 - 780 gr/L 12/3: 1 - 1,7 mm - 640 - 780 gr/L 16/5: 0,75 - 1,4 mm - 610 - 750 gr/L 3/6: 0,45 - 1 mm - 600 - 740 gr/L 4/6: 0,45 - 0,75 mm - 600 - 740 gr/L 6/12G: 0,28 - 0,45 mm - 600 - 740 gr/L 6/12: 0,20 - 0,45 mm - 600 - 740 gr/L
Riisin tukkumyyjä

Riisin tukkumyyjä

Kaikkien tyyppisten riisien tukkumyyjä. Valmistus, jakelu kaikkiin maailman alueisiin. Luotettava toimittaja.
Riisi (Rapan)

Riisi (Rapan)

Rapan-tyyppinen riisi, joka on kuorittu, puhdistettu ja kiillotettu tiloissamme.
RIISI

RIISI

Toimitamme parasta riisiä pitkistä jyvistä lyhyisiin jyviin Pitkäjyväinen valkoinen riisi Esikeitetty riisi Lyhytjyväinen riisi Murskattu riisi
Musta riisi pyöreä jyvä

Musta riisi pyöreä jyvä

Premium Musta Riisi Pyöreäjyvä Venäjältä. Liisterimäinen. Sushiin, rulliin ja vauvanruokaan. Vihreä ruoka. Viljat. Gluteeniton. Antioxidantteja. ARATAY-riisi kasvaa hedelmällisillä mailla Krasnodarin alueella Venäjällä. Käytämme hellävaraista teknologiaa, mikä tarkoittaa 2 kertaa vähemmän lannoitteita ja sienitautien torjunta-aineita. Olemme luoneet uuden ainutlaatuisen mustan riisin lajikkeen SMUGLYANKA ja tehneet siitä superruoan. Se sisältää 50 kertaa enemmän antioksidantteja verrattuna valkoiseen riisiin. Se on liisterimäinen. Täydellinen sushi- ja rullaruokiin sekä vauvanruokaan. ARATAY-riisi säilyttää enemmän ravinteita ja antioksidantteja keitettäessä. Tämä on tulosta kohdennetusta valinnasta. Riisimme pysyy luonnollisena ja käsittelemättömänä. Se säilyttää terveyttä edistävän ykköskuoressa ja jyvän idun. ARATAY-riisiä suositellaan imettäville naisille immuunijärjestelmän vahvistamiseksi. Se alentaa kolesterolitasoja. Hyödyllinen diabeteksessa. Se tekee ihosta terveemmän, vahvistaa hiuksia ja kynsiä. Se vähentää syövän ja sydän- ja verisuonitautien riskiä. Rakenne: kova Laji: Ruskea riisi Lajike: Pyöreäjyväriisi Tyyli: Kuivattu Väri: Musta Viljelytapa: Yleinen Murtosuhde (%): 8% Maksimi kosteus (%): 14% Sekoite (%): 0,04% Sadon vuosi: Nykyinen vuosi Sertifiointi: SGS
Murskattu vehnä

Murskattu vehnä

Murskattu vehnä
Vehnä

Vehnä

Tuomme esiin laajan teollisen kokemuksen ja asiantuntemuksen tässä liiketoiminnassa, tarjoten korkealaatuista täysjyvävehnää. Tarjoamme tätä vehnää erittäin hygieenisessä ja standardikokoisessa pakkauksessa. Pakkauksemme on saatavilla erilaisissa määrissä asiakkaan tarpeiden ja kysynnän mukaan. Lisäksi hankkimamme vilja tuotetaan täysin perinteisin menetelmin, mikä varmistaa sen laadun ja ravintoarvot.
Elintarvikelaatu

Elintarvikelaatu

Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %. Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.
Ohra jyvä

Ohra jyvä

Ohra jyvissä on jopa 15,8 % proteiinia, 76 % hiilihydraatteja, 3-5 % rasvoja, 9,6 % kuitua, entsyymejä sekä B-, D-, E- ja A-ryhmän vitamiineja. Kuitu, joka koostuu pääasiassa kaurasta, puhdistaa suoliston haitallisista aineista ja myrkyistä. Ohran beetaglukaanit palauttavat ruoansulatuskanavan mikrofloran ja ovat hyödyllisiä useiden ruoansulatusjärjestelmän sairauksien hoidossa.
Kalsiumfluoridi

Kalsiumfluoridi

Etsitkö erikoistunutta yritystä, joka valmistaa räätälöityä kalsiumfluoridiseosta erityiskäyttöön? Cenon-sur-Viennessä sijaitseva Alumines Durmax on juuri se yritys, jota tarvitset. Yli 90 vuoden kokemuksella teknikkomme hallitsevat täydellisesti erityisten formulaatioiden suunnittelun ja valmistuksen, jotka vastaavat yrityksesi kalsiumfluoriditarpeita ja sovellusalueidesi teknisiä vaatimuksia. Huolehdimme hyvin tehdystä työstä ja varmistamme, että toimitamme sinulle korkeapitoisia tuotteita (noin 99,99 % CaF2). Kalsiumfluoridilla on monia etuja, erityisesti se, että se on vain hyvin vähän reaktiivisten aineiden hyökkäyksille altis. Se soveltuu erinomaisesti erityiskäyttöön tarkoitetuille täyteaineille. Aivan kuten kemiallisessa koostumuksessa, myös tuotteesi rakeisuus voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan, pelkästä pyynnöstäsi.
Luonnollinen tärkkelys

Luonnollinen tärkkelys

Seuraavat parametrit määrittelevät laatuvaatimukset luonnolliselle maissitärkkelykselle: Kosteus [%]: Vähintään 9%, Enintään 12.5% Proteiini [%]: Enintään 0.4% pH: Vaihtelu 5 - 7
Alfalfa-siemenet

Alfalfa-siemenet

ALFALFA-SIEMENET Botaaninen nimi: Medicago sativa Nettopaino: 25 – 50 kg / PUSSI uudet viljelykasvit puhtaus: 99,9 % -
Granuloitu Sipuli

Granuloitu Sipuli

Sipuligranulaatteja käytetään mausteena. Maustetut granulaatit saadaan kuivatuista sipuleista. Tämä aine koostuu jauhetuista kuivatuista sipuleista, useimmiten sipulipohjista. Kuivauksen vuoksi tuotteella on pidempi säilyvyysaika. Sanotaan, että kuivatut sipulit estävät bakteerien lisääntymistä ja auttavat vähentämään erilaisten bakteeri- ja sienitulehdusten riskiä. Sipuligranulaatti on täydellinen erilaisiin ruokiin sekä mausteseoksiin, marinadiin, salaatinkastikkeisiin ja kastikkeisiin. Sipuligranulaatit voivat korvata perinteisen sipulin maun ruoassasi ja juomissasi. Älä itke! Takuu. Pakkaus: 250g, 500g ja irtotavarana.
Rehu Kanoille

Rehu Kanoille

Ekstruoitu siipikarjanrehu lihantuotantoon 50 päivästä teurastukseen (rehunkäyttö: 200 g/pää päivässä) KOOSTUMUS: Vehnä, täysrasvainen soija, liha- ja luujauho, kalajauho, auringonkukkaöljy VITAMIINIKOMPLEKSI: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineraalikompleksi: rauta, kupari, mangaani, jodi, seleeni Jauhettu, ekstruoitu rehu, joka on viimeinen vaihe nuorten broilereiden ja muiden liharotujen ruokinnassa 50 päivästä teurastukseen. Se on täydellinen rehu, ja sitä voidaan käyttää myös osana seosta, edellyttäen, että lämpökäsittelyä ei ole.
Viipaloidut Mantelit

Viipaloidut Mantelit

Ulkonäkö ja rakenne Valkoinen/beige väri, tikun muoto; Herkullinen ja hieman rapea rakenne. Käyttö Ihanteellinen muroihin ja proteiinilisäyksiin, suklaisiin ja leivonnaisiin, salaatteihin, jogurtin ja kauran päälle, muroihin ja granolaan.
Valkoiset Saippuahiutaleet

Valkoiset Saippuahiutaleet

Ednan käden lastut ovat työpajassa valmistettujen saippuoiden jäännöksiä. Ihanteellinen oman nestesaippuan valmistamiseen! Oliiviöljy, kookosöljy, sheavoi. Valkoinen savi.
Riisi - Riisi, valkoinen riisi, tuoksuva riisi

Riisi - Riisi, valkoinen riisi, tuoksuva riisi

Toimitamme kaikkia riisilajeja Esikeitetty riisi Höyrytetty riisi Valkoinen riisi Pitkäjyväinen riisi Paras basmati-riisi Tuoksuva riisi
riisi - pitkäjyväinen valkoinen riisi

riisi - pitkäjyväinen valkoinen riisi

Tarjoamme kaikenlaisia riisejä Höyrytetty riisi Pitkäjyväinen valkoinen riisi Basmati-riisi Aromikas riisi
kovavihannes

kovavihannes

Durumvehnä on kevätvehnän lajike, jota yleensä jauhetaan semolaksi ja käytetään pastan valmistamiseen. Sitä voidaan myös jauhaa hienommaksi jauhoksi ja käyttää leivän tai pizzataikinan valmistamiseen.
Sesaminsiemenet

Sesaminsiemenet

Luonnolliset valkoiset/mustat seesaminsiemenet, Kuorittuja seesaminsiemeniä - Toimitamme korkealaatuisia seesaminsiemeniä Luonnollinen valkoinen seesam Luonnollinen musta seesam Kuorittuja seesaminsiemeniä
Ruokaturvallinen

Ruokaturvallinen

Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %. Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Laventeli

Laventeli

Hyödyt: sanotaan, että laventelilla on monia hyödyllisiä vaikutuksia. Laventelia käytetään yleisesti ahdistukseen, stressiin ja unettomuuteen. Sitä käytetään myös masennukseen, dementiaan, leikkauksen jälkeiseen kipuun ja moniin muihin vaivoihin. Yrtillä on suuri arvo kauneudenhoidossa ja ihonhoidossa, ja sitä käytetään yleisesti tuoksuissa ja shampoissa auttamaan ihon puhdistamisessa. Ruokien ja juomien valmistuksessa laventelia käytetään aromikomponenttina. Käytöt: laventelia käytetään yleisimmin aromaterapiassa ja sisustuksessa, ja sitä voidaan myös käyttää teessä ja ruoanlaitossa. Pakkaus: 250g ja irtotavarana.
Valkosipuli

Valkosipuli

KUIVATTU VALKOSIPULIHIUTALEET KUIVATTU VALKOSIPULI HAKATTUNA KUIVATTU VALKOSIPULIJAUHE TUORE SIPULI (VALKOINEN & PUNAINEN) Kasvitieteellinen nimi: Allium sativum Nettopaino: Riippuu muototyypistä